Tijdens Opera Sessions kom je op een feestelijke manier meer te weten over opera. Het is: ogen dicht, oren open en laat het drama maar binnenkomen. 
Leer alles over Opera! Op maandag 19 november om 20.00 uur hebben wij bij VondelCS een 'Opera Sessions Special' over de liefde. 
 
Opera Sessions gaat weer van start, deze keer niet met één opera maar met een special over de liefde. Als operacomponisten èrgens in gespecialiseerd zijn, is het sensualiteit - maar hoe zit het met de relaties op het toneel?
 Opera Sessions is opera in een hogedrukpan: korter en intenser. Calmer Roos vertelt, speelt voor en voert je langs verhalen, onverwachte inzichten en roerende passages.

In deze special over de liefde gaat het over geliefden in opera’s – wat zijn ze mooi! Wat zijn ze jong! Extatisch zingen ze hoe hevig ze elkaar beminnen – en ook hoe lang: voor eeuwig! 

Een groot deel van deze stellen heeft na een halve seconde besloten dat het ware liefde was. En waarom? Om die lichamen. Misschien is het waar wat sommigen zeggen: als het in de opera over liefde gaat, gaat het eigenlijk over seks. Is het echt zo oppervlakkig?  Calmer neemt het allemaal met je door. Aan de hand van Mozart, Wagner, Puccini en vooral veel hemelse muziek van Richard Strauss volgen we de ontwikkeling van jeugdige hormoonexplosies naar volwassen relaties.

Koop snel je kaartje om verzekerd te zijn van een plaats! Gebruik de kortingscode 'vondelhelmers' om 50% korting te krijgen. 

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op https://vondelcs.avrotros.nl/agenda/opera-sessions-special-liefde/