Een sociëteit is een mooie plek waar eens in de maand de deelnemers van het stadsdorp elkaar een avond kunnen ontmoeten, of kunnen afspreken of een partijtje bridge spelen of gewoon kunnen zitten lezen.

Nu het weer lang licht is, is de sociëteit van 19.30 tot 22.00. 

Op 14 mei zijn we te gast bij de buurtinloop van St. Wereldse Wijk.  
Bij mooi weer in de tuin! 

Om 20.00 zal stadsdorpgenote Freya Ligtenberg voor wie dat wil vertellen over "Hilda van Suylenburg", een feministische bestseller geschreven door Cecile de Jong van Beek en Donk in 1897. Freya is bezig een toneelstuk te maken van dit boek. 

Deze inloop vindt plaats op het WG-terrein in de woonkamer van de woon-werk vereniging WG-terrein. Dat is links van Pesthuislaan 2- 98. Je loopt daar door het tuinhekje naar een trapje en opent het raam/deur. Wie geen trap kan lopen, kan omlopen om zonder drempel binnen te gaan. We zijn te gast bij de buurtinloop van de buurtorganisatie Wereldse Wijk

De sociëteit is op de 14e van de maand. Makkelijk te onthouden en door de vaste datum is de dag van de week steeds anders. Zo schikt het iedereen wel eens. Je hoeft je niet aan- of af te melden. Kijk voor de zekerheid een paar dagen tevoren op de website waar en hoe laat het is. 

Plenaire activiteiten zijn drie of vier keer per jaar ook op de 14e van de maand. Dan komt dat in de plaats van de sociëteit.